jeg dør

Heia! Nå må jeg finne noen å møte snart, jeg døøøøøøør :-( RING MEG RING MEG RING MEG! Så nå har jeg sminket og ordnet meg, og venter spent med telefonen min.

Poster nytt innlegg senere, så vi snakkes!


Hva skal dere idag?

3 kommentarer

Elisabeth Irene

01.mai.2010 kl.14:15

Kjede meg :(

indonesia

01.mai.2010 kl.15:02

Hei, som øverskrefta sæier. SÅ er eg litt sint nå. Ikke for ingen grunn, men jeg oppdaga i morges da jeg skulle ha på meg outfitten at Skjørtet mitt var blitt borte. Det skjørtet jeg skulle ha på meg på skolen hadde rett og slett blitt strøkent borte. Jeg spurte mamma om hun hadde tatt det. Men hun sa nei. Jeg gikk meg en tur bort til Ruben og klokka var 08.00. Skolen begynte om en halv time. Jeg måtte finne skjørtet mitt før det var for sent! Ruben lå halvvåken og siklet. Jeg sparka han i munnen så det kom ut bønner. Han våkna til og spratt. Jeg gikk inn på badet. Der lå rettetanga mi! Og når jeg åpnet den så lå det masse bananfluer inni! Ruben hadde brukt den til å rette magen og han har jo masse bananfluer på magen som han har stekt! ÆSJ! Jeg trakk den til meg og spurte hvor Ruben hadde gjort av skjørtet mitt. Han sa; ?Det ga jeg til kassadama på Rimi! For hun trenge det mer enn deg! ? Jeg rapa på`n og gikk. Nå var jeg forbanna, ¤Indonesia <3

Ingrid

01.mai.2010 kl.17:09

skal ikke så mye :-)

SKRIV EN NY KOMMENTAR!

maria js - legg meg til som venn!

maria js - legg meg til som venn!

14, Trondheim

Hej! Jeg er en jente på 14 som heter Maria J Solvang. Jeg blogger om alt og ingenting. På bloggen vil det også komme outfits, vs, vurderinger, konkurranser og videoblogger Du kan kontakte meg på nettby som mariaaxx. Snakkes! :)

Kategorier

Arkiv

hits